O NAMA

 

Priča o nama je priča o cvetnoj filozofiji koja inspiriše, ohrabruje, uliva veru, budi emocije, ulepšava život. A takvi smo i mi J, cvetno raspoloženi, kreativni, inovativni, posvećeni  vama, vašim željama i vašem zadovoljstvu.

Mi smo tim koji veruje u Cvet. U čoveka. U Čovekov Cvet,  jer verujemo da njegova isceljujuća moć  oplemenjuje  i  transformiše svet, zato mu se divimo! Svojim suptilnim vibracijama prenosi vaše poruke. Do Vaših dragih suseda. I na drugi kraj sveta.  Za rodjendan, rodjenje, venčanje, godišnjicu, slavlja, dogadjaje... Ili samo zbog širenja radosti... cveće govori u svim prilikama!

Naše iskustvo od preko 28 godina u cvetnom dizajnu i slanju cveća na sve kontinente potvrdjuje da postojano, predano i profesionalno živimo našu cvetnu misiju.

Mi se od ostalih online prodavnica razlikujemo i po tome što pomažemo drugima. Svakog meseca  izdvajamo  10% od ukupnog prometa i poklanjanjamo u dobrotvorne svrhe . To nije samo čin koji nas čini društveno odgovornima, već je smisao našeg  poslovanja koji  odredjuje  pravac naše vizije. Kod nas svaki Vaš poručeni buket ili cvetni aranžman nekome pruža pomoć, a za nas znači osmeh na licu i radost u srcu!

I tako svaki buket jedan san, jedna nada. Kada cveće govori sve postaje osmeh na licu i sjaj u oko i po pravilu ima srećan kraj!