34,40€

Poklonite nežan, veseo i lepršav aranžman u vazi. Kombinacija cveća u belo-ružičastim tonovima sa detaljem čipke obradovaće svaku damu.

55,40€

Neodoljiv aranžman u obliku srca sa šampanj i ružičastim ružama. Prefinjeno, nežno i od srca! Pošaljite nekome deo svog cvetnog srca...

36,50€

Veseli miks za sve prilike. Buket u obliku gnezda, prefinjeno i neobično, za sve prilike kad želite da budete originalni i maštoviti! Dim 30x15

40,24€

Nežno beli buket za srdačnu dobrodošlicu! Senzualni i neodoljivi lizijantusi, alstromerije i ornitogalum u kombinaciji sa zelenilom.  Poklonite i obradujte drage osobe.

52,85€

Čestitamo! Pošaljite ovu cvetnu korpu i obradujte mamu, idealno kad poklanjate cveće za rodjenje blizanaca, jer sadrži 2 plišana medvedića.

32,00€

Ovaj sunčano-žuti buket sačinjen je od kombinacije mešanog cveća u žutim tonovima.

49,00€

Elegantna korpa puna crvenog mešanog cveća sa plišanim medom. Poklonite od srca-za ljubav, za radost, za novi život!

42,77€

Simpatični meda sa buketom u ruci! Veselii buket mešanog svežeg cveća u medinom zagrljalju prenosi najlepše želje (meda 50 cm)

34,70€

Poželite dobrodošlicu novom članu porodice! Podelite cvetnu radost sa Vašim najvoljenijima, pošaljite cveće za rodjenje uz najtoplije želje. Meda 30 cm

42,00€

Novi život, novi dan, nova energija! Obradujte Vaše drage dame ovim energičnim buketom, probudite sva čula…

33,40€

Prenesite Vaše emocije putem cveća, jer cveće govori više od reči! Bogat buket crvenih ruža kao poruka Vaše ljubavi, kao otmen i elegantan poklon.

103,00€

Poklonite čudesno drvo od raznovrsnog cveća u narandžastim tonovima,

Prikazuju se 1 - 12 od 13 stavki